Geen Tractor Pulling Oudenhoorn in 2020

Beste bezoeker, vrijwilliger, sponsor,

Terugkijkend op onze succesvolle jubileumeditie, waren we al weer druk bezig met de organisatie van Truck & Tractor Pulling Oudenhoorn 2020. Helaas hebben wij als bestuur moeten besluiten om eenmalig een jaar over te slaan, waardoor het evenement volgend jaar niet gehouden zal worden.

Vanuit de overkoepelende organisatie, de NTTO, wordt jaarlijks een datum toegewezen waarop wij ons mooie evenement mogen houden. Voor het komende jaar kregen wij eerst een datum toegewezen die gelijk zou zijn met het succesvolle Concert at Sea op Ouddorp.

Uit ervaring van een eerdere editie weten wij dat dit zeer veel effect heeft op ons eigen evenement. Veel minder bezoekers zullen besluiten naar Oudenhoorn te komen, waardoor het niet haalbaar is om zo’n groot evenement te kunnen organiseren. Na overleg met de NTTO was er nog 1 andere optie; 16 mei. Op deze dag vindt echter de finale van het Songfestival plaats in Ahoy’ Rotterdam. Vanuit het oogpunt van veiligheid/beschikbare beveiliging wat in de regio Rotterdam nodig is, kunnen er derhalve geen andere grote evenementen tegelijkertijd plaatsvinden. Daarom zijn wij als bestuur genoodzaakt af te zien van een evenement in 2020.

In 2021 willen wij alsnog de 21e editie van de Truck en Tractorpuling organiseren, waardoor wij alleen maar een jaar er tussen uit gaan. Wij hopen als bestuur dat wij dan wederom op jullie bezoek, inzet en hulp kunnen rekenen!


Het bestuur