Programma

Programma 2018

In de Nobel Arena wordt een “Grand National” wedstrijd verreden met de beste tractoren van Nederland en sommigen zelfs van Europa! De Two Wheel drives, Mini Unlimiteds, Light Modifieds 1 en Superstocks zullen aanhaken. Uit de truckklasse zullen de Sport en Supersport trucks naar Oudenhoorn afreizen.

Verder hebben we dit jaar ook de MicroPullers weer terug op ons evenement. Tractor Pulling op schaal 1:10, de “most powerful” modelbouwsport! Kom deze kleine krachtpatsers bewonderen terwijl ze strijden om het NK. Verder is ook het team van RC Overdose aanwezig met spectaculaire auto’s.

Even de benen strekken? Gaat u vooral eens het rennerskwartier in. Neem een kijkje bij de wedstrijdmachines en de bijbehorende vervoersmiddelen, stel uw vragen aan de teams en schiet wat plaatjes! Bovendien is er ook weer aan de kinderen gedacht. Met een speciaal ingerichte kinderhoek voor zowel groot als klein en onder toezicht, hoeven zij zich niet te vervelen. Bovendien is dit gebied draaglijk zonder gehoorbescherming doordat het wat verder van de banen af ligt. Met dit alles zijn wij een evenement wat toegankelijk is voor jong én oud!

Het evenement start om 16.00 uur, de laatste klasse is rond 22.30 uur afgelopen.
Tijden onder voorbehoud.
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like onze Facebook-pagina “Tractor Pulling Oudenhoorn” !