• info@stpo.nl
  • Ruigendijk 20 Oudenhoorn

Jubileumeditie: 20 jaar tractor pulling Oudenhoorn!

21 jaar geleden werd er gekscherend geroepen hier te Oudenhoorn een Tractor Pulling evenement op te zetten… 20 jaar geleden vond de allereerste editie plaats. Zonder de hulp van onze vrijwilligers, sponsoren en uiteraard u als bezoeker zou dit evenement nooit gekomen kunnen zijn tot waar het nu is; een ware dag uit vol spektakel voor jong én oud(er). Daarvoor onze dank aan iedereen!
zowel de A- als de B-baan bieden een gevuld en afwisselend wedstrijdprogramma aan. Op de A-baan (aan de kant van de bezoekersingang) zullen de beste machines van Nederland uit de National en Grand National de strijd met elkaar aan gaan. Ook onze thuisrijders Sledge Hammer en No Illusion uit de Two Wheel Drive klasse, Superstock European Maid en Mini Unlimited Poker Face behoren hiertoe! De B-baan kent eveneens een divers programma van (Light) Compact Diesels, Farmstocks, Light Two Wheel Drives, Limited Superstocks en is het de Shave Power die ook graag wil presteren voor het thuispubliek tijdens de Sport Trucks. Kortom: heel veel PK’s!

Baan A:

16:00  Voorne-Putten Verhuur & Events Prostocks II Klasse 
17:00 HOZA Uienzaad Two Wheel Drive Klasse .        

17:30 Pauze

18:15 Modifieds
19:30 Boels Superstocks         
21:00  Office Support Luijendijk Mini Unlimiteds

Baan B:

16:00 Light Compact Diesels
16:30 Compact Diesels

17:30 Pauze

18:15  Sport Trucks
19:00 Sport 2,5 ton Promoniveau
20:00 Sport 4,5 ton Beloftenniveau
21:00 Light Two Wheel Drives
21:45 Limited Superstocks

Even de benen strekken? Truck & Tractor Pulling Oudenhoorn biedt zoveel meer dan alleen Tractor Pulling. Op diverse plaatsen op het terrein zijn palen geplaatst met daarop wegbewijzering; ontdek de teams in het rennerskwartier, kijk en doe mee met radio-bestuurbare auto’s van het team van RC Overdose, aanwezig met schitterende RC wagens, storm de stormbaan over of ga voor een vers patatje van Farm Frites!

Het evenement start om 16.00 uur, de laatste klasse is rond 22.30 uur afgelopen.

Tijden onder voorbehoud.
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like onze Facebook-pagina “Tractor Pulling Oudenhoorn” !