• info@stpo.nl
  • Ruigendijk 20 Oudenhoorn

Vrijwilligers

Word ook vrijwilliger “bij de STPO”

Het Oudenhoornse Tractor Pulling evenement wordt georganiseerd door Stichting Tractor Pulling Oudenhoorn (STPO). Tijdens de op- en afbouw en op de wedstrijddag zelf wordt STPO geholpen door vele vrijwilligers. Velen zijn inmiddels al jaren trouw en actief betrokken bij de organisatie. Maar nieuwe enthousiaste vrijwilligers die ons team willen komen versterken, zijn altijd van harte welkom!

Werkzaamheden

Er zijn altijd genoeg werkzaamheden te doen voordat de eerste deelnemer in de Nobel Arena van start kan gaan. Bijvoorbeeld het gereedmaken van de twee wedstrijdbanen, inrichten van de VIP-tent en cateringhoek, plaatsen van hekwerk, verlichting, plaatsen afzetlint parkeerplaatsen, enz. enz. Maar ook op de dag zelf is er hulp nodig, bijvoorbeeld bij de kassa, controle diverse ingangen, entree, catering, verkeersregelaars. En in de dagen na afloop wordt het complete terrein natuurlijk weer afgebouwd en opgeruimd.

Iedereen die meehelpt tijdens het evenement wordt natuurlijk voorzien van het welbekende STPO t-shirt + een aantal consumptiemuntjes. Verder is er heel veel gezelligheid en in het najaar volgt er een gezellige avond voor alle vrijwilligers. Meld je dus snel aan en ontvang daarmee ook onze vrijwilligers nieuws-email.

Meld je aan!

Stuur een e-mail naar info@stpo.nl

 

vrijw2